vrijdag 18 februari 2022

café Binnenhof s'avonds nog niet open. We gaan nog niet van start😕

Nu de coronamaatregelen afgebouwd worden, zouden we ook graag weer beginnen met de dinsdagvond bijeenkomsten van de homogroep Zuid. Het café van het Binnenhof is in de avonduren nog niet geopend. Het gaat daarom nog niet lukken om weer bij elkaar te komen. Als het café opengaat gaan we z.s.m. van start! 

Nu Homogroep Zuid nog niet van start gaat hieronder meer info over twee andere initiatieven in Amsterdam Zuid en Amstelveen om elkaar te ontmoeten.

De Werkgroep Grey Pride Zuid bestaat sinds een behoorlijk aantal jaren. De werkgroep voert een jaarlijks programma uit op basis van een structurele subsidie van Stadsdeel Amsterdam Zuid (o.a. wekelijkse borrels/bijeenkomsten, themabijeenkomsten, jaarlijkse Q magazine, Coming Out Dag en trainingen). 
Voor meer informatie (en de link naar de Q met je artikel):  https://www.greypridezuid.nl/

De werkgroep organiseert iedere vrijdagmiddag vanaf 15 uur De Regenboogborrel in Huis van de Wijk Olympus, Olympiaweg 29 (Marathonbuurt).

Vanuit Gey Pride Zuid kwam het verzoek om een oproep te doen voor kandidaten om mee te doen aan de werkgroep die de activiteiten voorbereid en mee helpt uit te voeren. 
Er is van alles te doen in de werkgroep. Het contact onderling is leuk. Je tijdsinvestering is, afhankelijk wat je kan/wil oppakken. Heb je interesse mail met Jelle Houtsma-Grech, jellehoutsmagrech@gmail.com of bel : +356 77 360 566

In Amstelveen functioneert sinds enige jaren het diversiteitscafé in Villa Randwijck https://villarandwijck.nl/agenda/
Het Amstelveen Diversiteit Café( ADC) ‘Regenboogcafé’ is elke 4e donderdag van de maand. 
Voor actuele informatie kan je je aanmelden op de digitale nieuwsbrief van het ADC. Stuur hiervoor een mail naar: welkom@villarandwijck.nl | 06-2042 0989