woensdag 11 juli 2012

ZOMERSTOP

De homogroep Zuid is met vakantie. Even geen gezellige avonden in het Binnenhof. Op dinsdag 21 augustus is de eerste inloopavond vanaf 20.00 uur. De openingsavond voor het seizoen 2012/2013 wordt gehouden op dinsdag 4 september. Je komt toch ook!

Maak kennis met de Zóciëteit op vrijdag 27 juli houden ze open huis. Hieronder meer informatie over programma en locatie":

De Zóciëteit houdt Open Huis op vrijdag 27 juli vanaf 20.30 uur.

De Zóciëteit is een (niet politiek of religieus gebonden) gezelligheidsvereniging met diverse activiteiten voor 40+ homomannen in Amsterdam en de wijde omtrek. Wij streven naar vergroting van ons ledental.
Op het programma:

Bob van Schijndel, politicus, oud-lid van de Eerste Kamer en homo-activist, wordt geïnterviewd over de roerige jaren tachtig en zijn rol daarbij;

Vera Bergkamp, voorzitter van het landelijke COC en D66-kandidaat voor een Tweede-Kamerzetel, spreekt een column uit over haar politieke visie, i.h.b. op het homobeleid; ook beantwoordt zij vragen;
Augusto Valença (tenor) zingt, begeleid door pianist Ben Touw.
Belangstellende mannen zijn dus van harte welkom om kennis te komen maken in ons Open Huis op 27 juli. Plaats: Tuinzaal van de Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566, Amsterdam. Tijd: 20:30 uur. Toegang gratis.

Voor meer informatie over de vereniging zie www.zocieteit.nl.