dinsdag 7 september 2010

Homogroep Zuid van start

Dé mogelijkheid om in je eigen stadsdeel andere homo’s en lesbo’s te ontmoeten onder het genot van een drankje, is het bezoeken van de Homogroep Zuid. Op dinsdag 7 september vanaf 20.00 uur start het seizoen 2010 – 2011. Om de twee weken organiseert de Homogroep activiteiten voor homo’s en lesbo’s en homo-/lesbovriendelijke hetero’s. Ook bezoekers van buiten Zuid zijn welkom. Via een Nieuwsbrief, de website en e-mail, worden bezoekers op de hoogte gehouden van het programma van de Homogroep Zuid.
Naast de mogelijkheid van ontmoeting aan de bar, worden enkele eetavonden gehouden en wordt in oktober een film vertoond over homo’s die in Amsterdam de beginjaren van de emancipatie van homoseksualiteit hebben meegemaakt.
In meerdere stadsdelen zijn in de afgelopen jaren de zogenaamde pinkcode borrels ontstaan. Pinkcode verwijst naar het postcodegebied van een bepaald deel van de stad, zoals west, nieuw west, noord en de oostelijke eilanden. De homogroep Zuid heeft al een langere geschiedenis in Amsterdam als Homogroep Buitenveldert.
Meer informatie en het programma voor het najaar van 2010 is te vinden op de website: www.homogroep.blogspot.com
Wanneer: dinsdag 7 september en daarna om de twee weken op dinsdag.
Waar:Het Binnenhof, A.J. Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam (tegenover de noordzijde van het Groot Gelderlandplein, gratis parkeren!)
De avonden beginnen om 20:00 uur.