dinsdag 22 december 2009

Ook dit jaar was er weer een gezamenlijk Kerstdiner en wel in het ROC Restaurant Elements in de Roelofhartstraat. Het Restaurant was sfeervol aangekleed en straalde voornaamheid uit. Door een herindeling van de ruimte was het mogelijk om als groep bij elkaar te zitten.

De aanwezigen waren ook feestelijk aangekleed en hadden er echt zin in. Ondanks het kleinere aantal,of juist daardoor,was er een feestelijke en ontspannen sfeer en werd er onderling veel met elkaar gesproken.

Alleen werd de "Kerstengel"node gemist,die had namelijk een ongeluk gehad met zijn scooter en lag thuis van zijn verwondingen te genezen. Jammer, maar ja de voorzienigheid laat het ook wel eens af weten, dus Arthur: Ook in het verkeer is waakzaamheid geboden.!!

Na de ontvangst van het bedienend personeel met champagne en later een Amuse was er dan het diner wat opgediend werd door zeer vriendelijk en goed opgeleid personeel.

Het Menu:

Voorafgaande was er Carpaccio van coquilles met een crème van avocado en limoen.

Als tussengerecht Wilde patrijs met gebakken zuurkool en eigen jus.

Het hoofdgerecht was een "Rumpsteak"van Wagyu-rund met jus van truffel en pommes Dauphine.

Voorafgaande aan het Nagerecht was er Kaas bestaande uit een Crostini van zuurdesembrood met een mousse van Lucifero-kaas en gepocheerde peer.

Het Nagerecht was een Fantasie van ananas met Pina Colada-ijs.

Het door velen gebruikte Wijn Arrangement was uitstekend met voortreffelijke aan de gerechten aangepaste wijnen.

Kortom het was een in alle opzichten zeer geslaagd Kerstdiner met dank aan het Restaurant Elements en het bestuur die dit geregeld hadden. Welke dank aan de laatst genoemde nog eens onderstreept werd door het aanbieden van een geschenk.

Mis het de volgende keer niet......gewoon doen!!